Şbt

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5.SINIF KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.ÖĞRENCİLER SINAVLA ALINACAKTIR.SINAV 04 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00 DE OKULUMUZ BİNASINDA YAPILACAKTIR.KAYIT İÇİN OKULA GELMENİZ YA DA 0216 561 39 41 NOLU TELEFONA WHATSAPP TAN BİLGİ BIRAKABİLİRSİNİZ.SINAVA SADECE İLKOKUL 4.SINIF ERKEK ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEKTİR.

Eyl

Öğrencilerimize ibadet alışkanlığı kazandırmak amacıyla her eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz camii buluşmalarımızı okulumuzn bulunduğu mahalledeki camileri ziyaret ederk gerçekleştiriyoruz.Mahalle sakinleri ve camii cemaatiyle öğrencilerimizi buluşturuyoruz.Programımız hasbihal ve ikramlarla son buluyor.Rabbim kabul ve daim eylesin.

11 Kasım Cuma günü okulumuzda deprem tatbikati yapılacaktır.

Ekm

İmam Hatip okullarımızın kuruluş yildönümü hayırlı olsun.Kurumlarimizla nice yüzyıllara

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yavuz Bahadıroğlu AİHL  öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Eyl

Kurumuzda açık öğretim imam hatip lisesi yüz yüze eğitim dersleri verilmeye başlanmıştır. Kayıtlarınızı 07.10.2022 tarihine kadar okulumuza gelerek gerçekleştirebilirsiniz.

Eyl

Eylül Ayı Sorumluluk Sınavlarımız 12-16.09.2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Başarılar...

Mrt

Hoş geldin Ya Şehri Ramazan Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandiracktır.

Mrt

14 Mart Pazartesi günü okulumuzda yapılacak olan etkinliklerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Şbt

İlçemizde bulunan Anadolu Liseleri,Anadolu İmam Hatip Liseleri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lise'lerinin adreslerine linkimizden ulaşabilirsiniz. Yapacağınız tercihlerin hayırlara vesile olması dileğiyle başarılar diliyoruz.

Tüm velilerimiz davetlidir.