Kas

Okulumuz Psikilojik Danışmanı Damla BAKIR tarafından velilerimize yönelik Psikolojik Sağlamlık semineri verildi.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Sancaktepe Belediyesi ekipleri okulumuz mescidinin halılarını yıkadı.Belediyemize ve emek gösteren değerli personellerine teşekkür ederiz

Haz

Kaymakamımız Sayın @ahmetkarakaya37, Belediye Başkanımız Sayın @SeymaDgc ve Millî Eğitim Müdürümüz Sayın @halebagceozbas, Okulumuzda düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrencilerimizin İstîklâl Marşı coşkusuna ortak oldu.

Haz

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil uygulaması kapsamında bulunan sınıflarımıza yönelik Türkiye geneli yıl sonu değerlendirme sınavı yapıldı.

Haz

Bilinçli Tüketici eğitimleri kapsamında İbb zabıta ekibi tarafından öğrencilerimize yönelik seminer düzenlendi.Ibb zabıta ekibine teşekkür ederiz.

May

İlçemizdeki ilkokul 4.sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı gerçekleştirdik.Okulumuzu yakından tanıma imkanları oldu.Kendilerine ve velilerine kurumumuza olan ilgilerinden dolayi teşekkür ederiz.

May

Ilcemizde düzenlenen Harezmi Eğitim Modeli Yıl Sonu Sergisine katılım sağladık.Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Yıl sonu sınıflar arası futsal turnuvası yapıldı. Kazanan dostluk ve centilmenlik oldu.

May

Yıl sonu kermesimiz yapıldı.Katkı ve emek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yıl boyunca yürütülen Şuur Projesi kapsamında işlenen kavram ve şahsiyetler ilgili konularda ödüllü sınav yapıldı.

May

Şuur Platformu Projesi kapsamında bu ay  Örnek Şahsiyetler ve Asım'ın Nesli adlı seminer düzenledik. Bu seminerle Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili öğrencilerle farkındalık oluşturmaya çalıştık ve mesleki etik nedir gibi kavramların tanımı yanında insani ve vicdani sorumluluklarımız ile ilgili bilgilendirme yaptık.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan afişimiz dijital ortamda velilerimiz ile paylaşılarak farkındalık oluşturmaya çalıştk. Ayrıca okulumuzda İyi Bir Arkadaşıl İçin adlı pano çalışması yapıldı.

May

Okul mescidimizde düzenlemeler gerçekleştirdik.