May

İstanbul Geneli Katılım sağladığımız Mesleki Yarışmalardan kareler.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda İşkur meslek seçimi ve iş bulma becerileri semineri düzenlendi.Katilimcilara teşekkür ederiz.

May

Yıl sonu sevgimizden kareler.Katkı ve emek sağlayan Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemiz ilkokul ve ortaokul kısımlarına kurumumuzun çalışmalarını tanıtmaya devam ediyoruz.Tanıtım ekibimize ve bizi ağırlayan kurumlarımıza teşekkür ederiz.

May

"Geliştiren Anne Baba Olmak" konulu Veli Akademileri seminerimizi gerçekleştirdik. Tüm katilimcilarimiza teşekkür ederiz.

Oku-Yorum Projemizden kareler.

May

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yıl sonu sergimize katılımlarınızı bekleriz.

May

Belirtilen tarih ve saatte yapılacak Veli Akademileri eğitimlerimize tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

Nis

Nisan Ayı genel deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coskuyla kutlandı

Mrt

Okulumuz eğitim kadrosu olarak öğrencilerimizin gelişimlerine her yönde desteklemek bizler için büyük önem arz ediyor. Bu sebeple öğrencilerimizn düşünce dünyasını zenginleştirmek, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sunmak amacıyla okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tüm programlarda öğrencilerimize performanslarını sergileme fırsatı veriyoruz. Yıl içinde bu hususta İstiklal Marşı'nı güzel okuma Yarışması, Ezan ve Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, Naat Okuma Yarışması düzenledik.Bu hususta en son yaptığımız etkinlikte 40 Şair 40 Şiir etkinliği oldu. Panolarımız süslemekle hazırlanmaya başaladığmız yarışma yoğun ilgi gördü.Bizler için de birbirinden farklı şairlerin şiirlerini bir arada dinleme fırsatı veren yarışma çok zevkli geçti. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz ogretmen,öğrenci ve velilerin gösterdiği birlik ve dayanışma ile Deprem Bölgelerine yardım seferberliği  gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra ramazan ayı dolayısıyla ramazan kartları dağıttık. Hayırda Yarışanlar Etkinliği ni farklı şekillerde uygulamaya çalıştık.

Mrt

Okul panolarımızda ülkemizde ve dünyada oluşan bilimsel ve teknojik gelişmeleri sergiledik.

Mrt

Okulumuz öğretmenler ve idarecileri olarak hep bir araya gelip kitap okuduk.Evimizde okuyarak tamamladığımız kitaplarımızı öğretmenler odasında değerlendirdik.