Mrt

Teravih buluşmaları kapsamında öğrencilerimizle mahalle camilerinde buluşmaya devam ediyoruz.YAVUZLAR Ramazan-laşıyor

Mrt

Matematiği Sevdiren adam:Şenol hocamızla öğrencilerimizi buluşturduk.Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

LGS sureci ile ilgili bilgilendirme ve rehberlik toplantısı yapıldı.Rehberlik Servisimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan kartlarımızla iftariyelik dağıtmak için bahane aradık.Güzel bir Ramazan anısı oldu.

Mrt

Çanakkale Zaferi Temalı Şiir Yarışmasında ilk 3 derecesine giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Ramazanı büyük bir coşkuyla karşıladık.Ramazan şenliği programının ardından ilk iftariyelikler dağıtıldı.Hayırlı Ramazanlar

Mrt

Ogrencilerimizle Teravih Buluşmaları.Ilk Teravih namazımızı mahalle camimizde eda ettik.Hayirli Ramazanlar

Çanakkale Zaferimizin 108.yılı kutlu olsun

Sabah Namazı Buluşmalarında bugün Ertugrulgazi Camiindeydik.Allah kabul etsin

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda ogrencilerimize yonelik Deprem Psikoeğim Programı  düzenlendi.

Mrt

Günün anlam ve önemini okulumuzda  düzenlediğimiz programla icra ettik.Programın düzenlenmesinde emeği geçen Mehtap SOYTÜRK hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Yazar Tahir Fatih Andı  lise öğrencilerimizle manevi değerlerimiz hakkında soylesi gerçekleştirdi. Katılım ve sunumlarından ötürü kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile okulumuzda normal eğitim gören öğrencilerimize ek olarak hafta sonu ve hafta içi eğitim veriyoruz. 6, 7, 8. sınıflarımıza verdiğimiz bu eğitimle normal eğitimde işlediğimiz derslerin tekrarını yapıyor,pekiştirme açısından testler çözüyoruz.Eylül ayında başlayan ve aralıksız devam eden kurslarımız ile öğrencilerimizin her daim yanındayız.

Şbt

Okulumuz ogretmen,öğrenci ve velilerin gösterdiği birlik ve dayanışma ile Deprem Bölgelerine yardım seferberliği  gerçekleştirildi.