Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yoğunlaştırılmış dil programı uygulayan sınıflara yönelik gerçekleştirilen sınava 5 ve 6.siniflarimiz katılım sağladılar.

Şbt

Yazar Kadriye Bayraktar öğrencilerimizle buluştu.Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

ÜNİVERSİTE GEZİLERİMİZ KAPSAMINDA 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİK.

Şbt

MESLEKİ TANITIM SERİSİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TIP ÖĞRENCİSİ MUHAMMET EMRE BAKIR DOKTORLUK MESLEĞİ HAKKINDA SEMİNER DÜZENLEDİ.

Şbt

2.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI.YENİ DÖNEM İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALAR PLANLANDI.

Ara

İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk oyunları kapsamında gerçekleşen Mendil Kapmaca turnuvasında okulumuz küçükler ve yıldızlar kategorilerinde şampiyon olmuşlardır.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Sinema Buluşmalarımızda öğrencilerimiz sinif öğretmenleriyle birlikte önce cemaatle namazlarını kılıyor ardından sınıflarında oluşturdukları Sinema ortamında film izliyorlar.Zihinlerinde tatlı bir hatıra kalması temennisiyle iyi seyirler..

Ara

Velilerimizin yoğun katılımlarıyla 2.yazılı sınavları öncesi tüm kademelerde veli toplantılarımızi gerçekleştirdik.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü İlçe programı okulumuzda icra edildi.Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futsal turnavası heyecanlı mücadelerle sonuçlandı.Kazanan sınıflarımızı  ve turnuvayı düzenleyen Özlem ASİLTEKİN hocamızı tebrik ederiz.

Küçükler şampiyon 6A

Yildizlar şampiyon 8B

Lise şampiyon 10 B

Ara

Sancaktepe Belediyesi ve SİMMDER işbirliğiyle okulumuzda düzenlenen programla şehitlerimiz yad edildi.

Ara

Okulumuz Kaleli Yakar top müsabakasında İlçe Şampiyonu oldu. Öğrenci ve ekibimizi tebrik ederiz.

Kas

Tarihçi Yazar Mustafa ARMAĞAN in konuşmacı olarak davet edildiği ve ilçemiz okullarında yürütülecek olan Şuur ve Namaz Bilinci Projesi tanıtım toplantısına okulumuz olarak katılım sağladık.

Kas

Öğretmenler Günümüzü kutladık.Nice başarı ve sağlık dolu eğitimle geçen yıllarımız olsun